Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Bozköy Ahmet Nazmi Filibeli İlkokulu

Telefon : 03884155182
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://banfilibeli.meb.k12.tr
Adres : Yenikent Mah. Niğde Cad. Çiftlik/NİĞDE
VİZYON : Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak, okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :7
Öğrenci :172
Derslik :9
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :298
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : Başlama Saati: 09.00 Bitiş Saati : 14.40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Kasabamızdaki diğer okullarla beraber ulaşım öğretmenlerin şahsi arabalarıyla sağlanmaktadır. Öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu Niğde´ye geliş-gidiş yapmaktadır.
Ulaşım : İl merkezine ve ilçeye ulaşım şahsi arabalarla sağlanmaktadır. Ayrıca kasabamızdan ilçeye saat başı servis kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kasabamızda ve Çiftlik ilçesinde kalacak yer sorunu bulunmamaktadır. Bozköy Kasabası Yenikent Mh. Niğde Cd. Çiftlik / NİĞDE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 2 farklı yoldan ulaşım mevcuttur. Uzun yoldan 70 km olup, dağ yolu denilen yerden yaklaşık 40 km dir. ilçe merkezine uzaklığı ise 7 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :